CONTACT US

HP : 019 244 8018

EMAIL : hellysdessert@yahoo.com

FB : Helly's Dessert

Cake Gallery

Thursday, September 8, 2011

Salam Syawal

Salam,


Selamat berhari raya.

Setelah lebih seminggu bercuti menyambut hari raya, kini Bake At Home beroperasi kembali untuk menerima tempahan kek dari anda. Bagi anda yang nak buat rumah terbuka tu, kek jangan la dilupa ye...hehe....meriahkan majlis anda dengan kek, pasti tetatu tetamu makin tertawan. Walaupun asyik makan lemang dan rendang, sekali sekala selit dgn kek, pasti ada kelainannya kannn.

Bila bulan syawal ni penuh dengan open house, kemeriahan hari raya akan tetap dapat dirasa. Nampaknya ini baru diakatan raya selama sebulan. Tak kisahlah lah, janji dapat memeriahkan suasana dan dapat mengeratkan silaturrahim. Maklum lah, setelah setahun sibuk dengan urusan masing-masing, inilah masa utk berjumpa teman-teman dan keluarga yang mungkin susah nak jumpa ramai pada suatu masa kan. Bila dah jumpa, pasti panjang sembangnya.

Apa pun saya ucapkan selamat hari raya utk anda semua dan selamat bergembira.





No comments:

Post a Comment

Post Menarik:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...